Λίγα λόγια για εμάς

Είμαστε ο Άγγελος και η Βάσια, δύο αδέρφια μεγαλωμένα μέσα στη φύση και στις γεύσεις του κόσμου.

Γεννηθήκαμε στη Βαυαρία, κοντά στο Μόναχο.

Πίσω στα χρόνια που ήμασταν παιδιά, γεύσεις και αρώματα από τις τέσσερις γωνιές του πλανήτη αποτελούσαν το δικό μας προσωπικό σύμπαν. Η καθημερινότητά μας ήταν ένα ατέλειωτο ταξίδι των αισθήσεων σε μακρινούς προορισμούς, χάρη στον εξωτικό κόσμο των αρωμάτων που αναδύονταν από το deli shop που διατηρούσαν οι γονείς μας στη γενέτειρα πόλη μας.

Καθώς οι μνήμες της παιδικής μας ηλικίας ξεδιπλώνονται, θυμόμαστε τις γευστικές και αρωματικές εμπειρίες που μας προσέφερε ο μαγικός κόσμος των τροφίμων. Με οδηγό τη γεύση και το άρωμα, ανακαλύψαμε τους θησαυρούς της γαστρονομίας διαφόρων πολιτισμών και παραδόσεων από τα πέρατα του κόσμου και μάθαμε να εκτιμούμε βαθιά τις διαφορετικές και πολύπλοκες γεύσεις.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Κέρκυρα, εμείς αφοσιωθήκαμε στις σπουδές μας ενώ οι γονείς μας αποφάσισαν να ασχοληθούν με τη μελισσοκομία ως χόμπι.

Δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι η αγάπη τους για τις μέλισσες θα μεταδιδόταν και σε μας και θα πυροδοτούσε την απόφασή μας να ακολουθήσουμε τα βήματά τους σε επαγγελματικό, όμως, επίπεδο.

Η μελισσοκομία μας ταξιδεύει πίσω στις αναμνήσεις της παιδικής μας ηλικίας, τότε που ανακαλύπταμε τον κόσμο μέσα από τις γεύσεις. Μέσα στην αγκαλιά της φύσης, ανακαλύπτουμε ξανά τους γευστικούς θησαυρούς του κόσμου, καθώς συνδέουμε τη ζωή μας με το μαγευτικό σύμπαν των μελισσών.

Δεν φτιάχνουμε απλώς νόστιμο μέλι.
Παράγουμε ένα προϊόν η ποιότητα του οποίου έχει βραβευθεί διεθνώς.

Το πρώτο μας βραβείο το πήραμε το 2019 όταν ο φορέας Great Τaste βράβευσε με δύο χρυσά αστέρια το μέλι δάσους.

Tο 2020, το London International Honey Awards (LIHA) απένειμε χρυσό βραβείο στο ανθόμελό μας.

Το 2022, το ανθόμελο και τα παστέλια μας επέστρεψαν στην Ελλάδα με το χρυσό βραβείο Great Τaste. Την ίδια χρονιά, το μέλι του δάσους απέσπασε το χρυσό βραβείο του London International Honey Awards.

Η αυθεντικότητα και η ποιότητα των προϊόντων μας έχουν κερδίσει τη διεθνή αναγνώριση, αλλά η πραγματική τους αξία βρίσκεται στη γεύση τους. Το πολυτιμότερο βραβείο για μας είναι εκείνη η μοναδική στιγμή, όταν οι πελάτες μας, και ιδιαίτερα οι μεγαλύτεροι σε ηλικία, μας εκμυστηρεύονται ότι το μέλι μας τους ταξιδεύει πίσω στο χρόνο, και ξυπνώντας τις πιο ξεχασμένες αναμνήσεις τους θυμίζει τη μαγεία των απλών χαρών της ζωής και τη ζεστασιά των οικογενειακών στιγμών της νιότης τους.

Αυτή η αποδοχή και η αγάπη προς στα προϊόντα μας, μας εμπνέει ώστε να συμμετέχουμε στη δημιουργία αυτού του γλυκού θησαυρού της φύσης και μας ωθεί στο να προσπαθούμε συνεχώς να παρέχουμε στους πελάτες μας μια εικόνα της ιστορίας και της κληρονομιάς των παραδοσιακών τεχνικών μελισσοκομίας που περνούν από γενιά σε γενιά.

Η χαρά που νιώθουμε όταν οι πελάτες μας μοιράζονται μαζί μας τον ενθουσιασμό τους για τα προϊόντα μας, ενισχύει το πάθος μας για τη δουλειά μας. Είναι αυτές οι στιγμές που μας δίνουν έμπνευση και μας θυμίζουν γιατί το να κάνουμε αυτό που κάνουμε είναι τόσο ικανοποιητικό!

0
    0
    Το καλάθι σας
    Your cart is emptyReturn to Shop